Presentació

Em dic Elisabet Costa i Ferrer i sóc professora de Llengua Castellana i Literatura de l’Institut Montilivi de Girona.

Crec fermament en l’ús de les TIC a l’aula, en l’Expressió Oral i en els Treballs en Grup per millorar les meves classes i ajudar als meus alumnes a aprendre més a gust.

Sóc inquieta de mena i m’agrada provar. Cada curs intento innovar en alguna de les activitats que plantejo a l’aula i aprenc molt d’aquests canvis que vaig fent. Són la base per continuar millorant. I aquest any vull provar el bloc com a eina educativa. És una manera de mantenir la il·lusió en la feina.

Aquest bloc serveix per agrupar els recursos que més utilitzo a les meves classes per així tenir-los sempre a mà. També servirà per que els meus alumnes s’acostumin a treballar amb els blocs, ja que són una eina fonamental de comunicació a la xarxa. Intentaré que potenciï la comunicació i el debat sobre temes lingüístics. També tinc la intenció de penjar-hi de tant en tant algun acudit o material desenfadat relacionat amb la matèria per amenitzar classes o ilustrar conceptes feixucs. Algun article sobre educació o algun text bonic també hi pot tenir lloc. En definitiva, tot el que pugui servir-me a l’aula.

El nom del bloc és  ”Pâgina irregular”, perquè els continguts i activitats que hi aniré penjant s’escapen de la regularitat habitual dels llibres de text, i li he posat un accent circumflexe perquè un circumflexe bé es pot interpretar com un accent tancat del castellà al que se li ha afegit un accent obert del català. És un bloc bilingüe. Les meves reflexions i paràgrafs de presentació dels materials aniran generalment en català, perquè aquest bloc és personal i el català és la meva llengua,  però els materials, com que depenen de la matèria que imparteixo, seran escrits generalment en castellà.

Començo, doncs, el camí de les meves classes acompanyada d’aquesta “Pâgina irregular” aquest setembre del 2012. A veure què tal va el camí i fins on podem arribar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: